Regulament de bun-simț la VEST FEST 2017
1. VEST FEST are loc la Complex Senator, Calea Șagului nr.7, Timișoara iar accesul se face pe intrarea principală de la sala Expovest.
2. Accesul se va face pe bază de brațară de festival, brațară se primește la intrarea principală în schimbul biletului achiziționat în presale, sau a biletului cumpărat la intare. Pierderea brățării duce la pierderea accesului în festival.

3. Biletele de la intrare, se pot achiziționa doar pe o singură zi și au prețul de 69 lei;
4. Gențile de damă trebuie să aibă dimensiuni reduse, la fel și ghiozdanele. Ne rezervăm dreptul de a controla bagajele înainte de permiterea accesului;
5. Accesul cu arme albe, mov sau roz :), substanțe interzise, băuturi sau mâncare, în incinta festivalului, este interzis;
6. Plata la acest festival se va face pe bază de token-uri, un token având valoarea de 8 lei. Schimbul banilor în token-uri se face la centrul nostru de schimb. Token-urile se pot rupe în două jumătăți, astfel fiecare jumătate va avea valoarea de 4 lei. În momentul achiziționării unui produs veți primi bonul fiscal.

7. În cadrul Vest Fest se vor comercializa băuturi alcoolice, non-alcoolice, tricouri dar și mâncare.

8. Apreciem conduita decentă, lipsa interesului de a deranja ceilalți participanți și vă recomandăm cu tărie folosirea pubelelor de gunoi.

9. Fumatul în incinta locației este strict interzis și atrage după sine eliminarea definitvă din festival!

10. Ne rezervăm dreptul să eliminăm din festival orice persoană în stare agravată de ebritate sau sub influența substanțelor interzise!

11. Dorim să realizăm un festival de bun-simț, iar pentru asta vă rugăm să respectați toate regulile.

VEST FEST starts now!
*Ne rezervăm dreptul de a opri din vânzare orice timp de bilet, în funcție de situația vânzărilor